Poncho breipatroon

Makkelijke poncho breipatronen

Twee maal een snel poncho breipatroon, u kunt dit poncho breipatroon bij wijze van spreken in één dag maken. Makkelijk zwart wit model. Bij toepassing van 2 contrasterende kleuren en fantasie draad maakt u het eenvoudige poncho breipatroon tot een nonchalante, elegante verschijning. Gebruik 4 soorten fantasie draad in 2 kleuren en wissel regelmatig af.

Poncho breipatroon

Werkwijze

Lange stuk: 70 steken opzetten. Brei 198 toeren tricotsteek. Het korte stuk: Zet 70 steken op en brei 90 toeren tricotsteek. Naai een korte kant van het kleine stuk aan een lange kant van het lange stuk, beginnend vanuit een hoek. Naai de andere korte kant van het korte stuk aan dezelfde kant van het lange stuk, beginnend vanuit de andere hoek.
Werk de hals met een boordje of haak een afwerkrand. Kort model meisjes poncho breipatroo. Eenvoudig poncho breipatroon voor een korte meisjespocho.Van elke willekeurige wol of katoen te breien.

Werkwijze

110 Steken opzetten. Brei 50 cm tricotsteek. Brei verder 2 stukken van 42 cm. Zet de stukken aan elkaar en brei nog 8 cm. Werk de poncho aan 4 zijden af met een gehaakte rand van 13 cm en franjes. U kunt ook een kant en klare rand van 13 cm gebruiken.

Bezoekers zochten ook op:

  • haken poncho
  • poncho breipatroon
  • patroon gehaakte poncho