Poncho breien

Brei een poncho voor jezelf!

Wil je meedoen met de nieuwste trend? Ga dan eens een kleurrijke poncho breien voor jezelf. Heerlijk warm en redelijk eenvoudig als je een beetje handig bent met breinaalden.

Poncho breien

Trend

Afgezien van het feit dat een poncho breien de grote trend is, is een dergelijk kledingstuk natuurlijk ook heerlijk warm. In de winter draag je een poncho lekker in huis en ’s zomers draag je deze op een frisse zomeravond. Het breien van een poncho is een ontspannend tijdverdrijf en je bent er in een aantal avonden mee klaar.

Patroon

Als je een poncho gaat breien, heb je natuurlijk een goed patroon nodig. Een patroon waarin duidelijk wordt vermeld hoe en hoeveel steken je moet opzetten. Daarnaast is het leuk, wanneer je een poncho gaat breien, dat er verschillende breisteken worden uitgelegd. Op die manier kun je je poncho zo bijzonder maken als je zelf wilt.

Welke wol?

Ga je een poncho breien? Gebruik dan restjes wol. Die hebben namelijk het leukste effect en een bijkomend voordeel is dat je je poncho overal bij kunt dragen. Wil jij meer informatie over een poncho breien? Zoek dan eens op internet en wie weet vind jij een leuk patroon voor het breien van een poncho.

Bezoekers zochten ook op:

  • eenvoudige poncho breien
  • poncho breien